×

Rullattava parvekelaudoitus

Laudoitus nostaa parvekkeen tai terassin profiilia, sekä tuo tilaan uniikkia viihtyisyyttä ja asumismukavuutta.

Hinnoittelu Varaa mittauskäynti

Rullattava parvekelaudoitus

Laudoitus nostaa parvekkeen tai terassin profiilia, sekä tuo tilaan uniikkia viihtyisyyttä ja asumismukavuutta. Suomalainen lämpökäsitelty mänty on hyväksi todettu materiaali joka kestää pidempiaikaistakin kulutusta muuttuvissa sääolosuhteissa.

Lämpökäsitelty suomalainen mänty

Käytämme ainoastaan Suomalaista mäntyä laudoituksien valmistukseen. Puu lämpökäsitellään 185-215 lämpöasteessa, jossa puusta poistuu kaikki pihka luonnollisin menetelmin vesihöyryä hyödyntäen. Käsittelyn jälkeen puun solukko on täysin kuollutta, jonka johdosta valmiin laudoituksen kosteuseläminen on n. 3-4% luokkaa. Lämpökäsittelyn johdosta valmiit laudoitukset soveltuvat erinomaisesti innovatiiviseen nauhakiinnitykseemme, joka takaa nopean, joustavan sekä pitkäikäisen asennuksen.

Innovatiivinen asennusprosessi

Valmistamme 19 x 92 mm lämpökäsitellystä laudasta erikokoisia elementtejä joita voi vaivattomasti hyödyntää erikokoisten parvekkeiden laudoittamiseen. Valmiit laudoitukset pintakäsitellään vesiohenteisella puuöljysekoituksella joka suojaa elementtien pintaa kosteudelta ja likaantumiselta. Elementit asennetaan kumipohjaisten kiskojen päälle jolloin laudat pääsevät tuulettumaan alapuolelta, eivätkä johda betonin tai muun vastaavan materiaalin kylmyyttä itse alustaan. Valmiit elementit ovat rullattavia jolloin parvekepintojen puhdistus tai elementtien säilöminen esimerkiksi talveksi on helppoa ja vaivatonta.

Elementit valmistetaan kohteen lattiamittojen mukaisesti. Mitoituksessa huomioidaan parvekkeella olevat pilarit, mahdolliset vedenpoistoputket sekä muut suorakaiteen muotoisuudesta poikkeavat mitat. Laudansuunta voi olla parvekkeen leveys- tai syvyyssuuntainen.

Luonnollisesti pigmentoidut värivaihtoehdot

Kuolleen solukon pigmentointi on helppoa käyttäen omaa puuöljysekoitustamme. Käyttämämme puuöljysekoitukseen voi lisätä vaaleita, ruskeita tai tummia pigmenttejä, jolla saadaan aikaiseksi hyvin erilaisia pintavärityksiä.

Valmiina värivaihtoehtoina tarjoammekin vaalean-, keski- ja tummanruskean sävyjä, jotka ovat olleet asiakkaidemme suosituimpia valintoja. Tapauskohtaisesti voimme myös sävyttää juuri teille soveltuvia värivaihtoehtoja, jotka sopivat ympäristöön luonnollisesti.

Projektikohtainen skaalautuva hinnoittelumalli

Jokainen projekti on uniikki oli kyseessä sitten parveke, sauna, toimisto tai jotain aivan muuta.

Varaa veloitukseton mittauskäynti niin voimme antaa tarkan hinnoittelun juuri sinun kohteellesi.

Varaa mittauskäynti

Olet arvioinut tilan kooksi m2
Arvioimme hinnaksi (alv 0%)

1m2 50m2

Hinta-arvio on suuntaa-antava eikä sisällä toimitus- tai asennuskustannuksia, jotka vaihtelevat paikkakunnittain.
Pyydä tarkempi tarjous suoraan meiltä!