×

Kosteaan tilaan eloa lattialaudoituksella

Tommi oli etsinyt ratkaisua kostean tilan hilseilevän betonilattian päällystämiseen, ja kiinnostui Joensuussa järjestettävillä Rakenna-Sisusta-Asu messuilla Parvekevarusteen laudoitusratkaisuun.

Kosteaan tilaan eloa lattialaudoituksella

Matkasimme eräänä huhtikuisena lauantaiaamuna Joensuuhun, jossa järjestettiin 7-8.4. Rakenna-Sisusta-Asu - messut joissa myös tapasimme Tommin. Parvekevarusteen laudoitusratkaisu on ollut pääasiallisesti käytössä parvekkeilla ja terasseilla, joten oli mielenkiintoista kuulla Tommin poikkeavasta käyttötarpeesta.

"Tutustuimme messuilla Parvekevarusteen tyyppeihin ja ihastuimme tuotteisiin. Sovimme aikatauluista ja homma toimi erittäin hyvin koko ajan. Teimme kaiken keskellä vielä toisenkin lisätilauksen joka saatiin mahdutettua mukaan alkuperäiseen aikataulutukseen. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen."

- Tommi Ruusunen, Joensuu

Mitä ongelmaa lähdimme ratkaisemaan?

Tommi oli etsinyt ratkaisua kostean tilan hilseilevän betonilattian päällystämiseen, ja kiinnostui messuilla Parvekevarusteen laudoitusratkaisusta. Kostea tila on perinteisesti maantasalla sijaitseva kellari tai muu erillinen sisäänkäynti, jossa saattaa olla mm. kodinhoitohuone, pannuhuone jne.

Miten laudoitus toimi tässä tapauksessa?

Tommin tapaukseen laudoitus osoittautui erittäin toimivaksi ratkaisuksi, koska elementit asennetaan kudosvahvisteisilla hihnoilla. Hihna nostaa elementit lattiapinnalta, jolloin ilma pääsee kiertämään laudoituksen alta. Laudoitukset myös pintakäsiteltiin vesiohenteisella puuöljysekoituksella, joka suojaa elementtien pintaa kosteudelta ja likaantumiselta. Laudoitus sävytettiin kuultomustaksi Tommin toiveiden mukaisesti.

Painavien kodinkoneiden sekä vesiboilereiden ja muiden kiinteiden kalusteiden ympärille mitattuna laudoitus saatiin napakasti asennettua ja rullattavuus puhdistusta varten saatiin kuitenkin säilytettyä.

Lue lisää Parvekevarusteen laudoitusratkaisuista täältä: http://parvekevaruste.fi/palvelut/

Lue seuraavaksi